Indonéz Legjobb minőségű Bourbon vanília

Ezen az oldalon sok dolgot megtudhat az egyetlen ehető orchideatermésről, a vaníliáról. A Bourbon vanília, a fűszerek királynője!

Az általunk felhasznált barna nádcukor, mint a vanília, szintén nehéz körülmények között élő emberek megélhetését támogatja.    Max Havelaar minősítéssel rendelkezik.

Ez a nádcukor e szigorú szociális (Max Havelaar) előírások szerint, valamint a bio-termesztés és a "Faire trade" kívánalmainak megfelelően lett előállítva.

Max Havelaar Svájc alapítvány rendszeresen ellenőrzi ezen előírások betartását.

Mitől különleges...? Ismerje meg ! Kóstolja meg!

A nádcukrot a cukornádból vonják ki, mely a trópusokon terem. A növény átmérője kb. 4-5 cm és elérheti a hatméteres magasságot is.
Az általunk felhasznált barna nádcukrot a Mauritius szigetén termesztett cukornádból készítik, majd szigorú minőségi ellenőrzés után Svájcban szárítják, darálják és csomagolják.

Jellemző paraméterei: színe a barnától a világossárgáig terjedhet, könnyen oldódik és különösen alkalmas müzlik, desszertek, kevert italok ízesítésére, melyeknek leheletnyi egzotikus aromát kölcsönöz

A Max Havelaar minősítésről:

A Max Havelaar minősítést azok a termékek kapják, melyek előállításánál különösen figyelembe vették a hátrányos helyzetben lévő területeken élő kistermelők érdekeit.

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 13
Tegnapi: 4
Heti: 44
Havi: 376
Össz.: 42 342

Látogatottság növelés
Oldal: A vaníliás cukorról
Indonéz Legjobb minőségű Bourbon vanília - © 2008 - 2024 - bourbonvanilia.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »