Indonéz Legjobb minőségű Bourbon vanília

Ezen az oldalon sok dolgot megtudhat az egyetlen ehető orchideatermésről, a vaníliáról. A Bourbon vanília, a fűszerek királynője!

Ne ezt használja!Igazi vaníliás cukor
(az egyszerűbb megoldás)

A használt (velejétől megszabadított vaníliaruda(ka)t tegyük finom cukorral egy jól záródó üvegbe. Kis idő elteltével a cukor átveszi a vanília teljes aromáját.

 

 

 

... hanem ezt!

Igazi vaníliás cukor
(az igényesebb megodás)
Hozzávalók:
10 dkg (finom) cukor (porcukor)
1-3 vaníliarúd

A vaníliarudakat hosszában vágjuk fel, és szedjük ki a velejét, amit a cukorhoz adunk. A kivelőzött rudakat is hozzáadva egy jól záródó üvegbe rakjuk, és addig rázzuk, míg a kis magocskák a cukorban egyenletesen oszlanak el. Hagyjuk kb. egy hétig állni, de néha azért rázzuk fel. Egy hét után a készítmény jól használható teák ízesítéséhez, sütemények cukrozásához.

Tipp: ha mixerrel keverjük, akkor a cukor még finomabb lesz, és hamarabb elérjük a kívánt eredmény. (a rudakat csak utána adjuk a cukorhoz.)

További receptek és tudnivalók a vaníliáról

 

 

 

 

 

 

}

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 2
Tegnapi: 24
Heti: 76
Havi: 300
Össz.: 42 679

Látogatottság növelés
Oldal: Vaníliás receptek
Indonéz Legjobb minőségű Bourbon vanília - © 2008 - 2024 - bourbonvanilia.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »